Olvasási idő: 2 perc

Focus kerékpár – Minőségi, Németországban tervezett, gyártott és tesztelt kerékpárok azoknak, akik a gondtalan bringázás hívei! A FOCUS már elkészítette neked a megfelelő kerékpárt, mi pedig Magyarországra hoztuk a németek fantasztikus bringáit és ebike modelljeit. – vallja a márkáról a hazai forgalmazó, melynek minőségi részre már többed ízben bizonyításra került a nemzetközi szaksajtóban.

A német prémiumgyártó a kompromisszummentes kerékpározás ígéretével kecsegtet, amely a saját legmodernebb technikai fejlesztéseikre épül. Legfontosabb modelljeik közt említhetjük a Jam2 all-mountain kategóriába sorolható integrált akkuval ellátott bringájukat, melyről a hátszél blogon már olvashattatok. Merevfarú kialakítása a Jam2 HT szintén szemet gyönyörködtető jószág.

Másik igen innovatív fully a palettán a Sam2 enduro bringa, amely hosszabb rugóútjával és szintén integrált akkumulátorával csábít egy újabb erdei kalandra.

Egy kibontakozóban lévő új kategóriába is beleléptek, ami nem más, mint az elektromos országúti bringák világa. Erre a célra teremtetett meg a Paralane2 Endurace modell Fazua hajtással, s ha szerencsés a csillagok állása, akkor a kiállításon találkozhatunk is vele.


A forgalmazó úgy látja, hogy a Focus ebike modellek egyre fontosabb gerincét képezik a választékuknak.  A városi felhasználástól egészen az összeteleszkópos hegyi eMTB példányokig a legtöbb igényt kielégítve tudnak ajánlani kerékpárt a váci és budai szaküzleteikben.

A Pedelec Parádén bemutatunk, illetve tesztelésre biztosítunk néhány izgalmas modellt:

  • Jam2
  • Jam2 HT
  • Paralane
  • Raven2

Várunk a Pedelec Parádén, ahova érdemes regisztrálni a kedvezményekért!

PP_2019_poszt_banner_300k