Olvasási idő: < 1 perc

A BMW bajor karbonbeszállítója idén megújítja az elektromos kerékpárok szupersportolóját.Az M1 Spitzinget valószínűleg nem kell bemutatnunk az értő közönségünknek. Az elmúlt években többek között az Index és a Bikemag is tesztelte. Nyugodtan kattints a linkekre, mert úgy tűnik, hogy ez az extrém járgány mindenkit levett a lábáról!

Handrás tavalyi videója sokat elárul az élményről:

A kerékpár lelke a gyár mellett nem messzire található TQ-Systems vállalat 120Nm-es különleges motorja, mely akár 920W-ot is le tud adni, így a nyitott verzió 70 km/h feletti tempóra képes. Ehhez az őrült teljesítményhez különleges hajtómű is dukál, melynek működését az alábbi animációban tudod megnézni:

A 2019-es modellévre teljesen új Spitzing vázat kapunk. A Spitzing Evo akkuja bekerül a karbon vázba és a geometria is sokkal fejlődött. Ami nem változott: a brutális motorerő…

A Pedelec Parádé kiállításra az összes M1-es bicajt elhozzuk. A webshopunkban megnézheted az éppen készleten lévő kerékpárjainkat.


Sikerült szereznünk egy EVO prototípust is (ebből is az 5 milliós karbonkerekes EVO World Cup-ot), így ezt is be tudjuk majd mutatni! 🙂

A kiállítás részleteit itt találod. Sok szeretettel várunk! 🙂

PP_2019_poszt_banner_300k