Olvasási idő: 2 perc

A Merida talán az egyik legismertebb márka, mely a magyar piacon mintegy 20 éve van jelen, de a gyár 1972-ben nyitotta meg kapuit Tajvanon. Sikerességük kulcsa mindig a precíz tervezésben rejlett, amit Németországban végeznek, így a világ második legnagyobb kerékpárgyárává nőtték ki magukat.

Bár az elektromos vonalra nem csatlakoztak be túl korán, nem mondhatni, hogy lemaradásban lennének, sőt, az eMTB vonalon az eOne-Sixty-vel egyik legjobb bringát tették le az asztalra, amit kapni lehet.

Az eOne-Sixty 900-e modell a tavalyi év legtöbb díját begyűjtött e-kerékpárja, az elismeréseket és plecsniket lásd ezen a linken. 2019-re ez az igazán sikeres modellcsalád tovább bővül, így jó eséllyel mindenki megtalálhatja a maga felhasználásának leginkább megfelelő modellt.


A márka kizárólag a Shimano STePS rendszerrel szerel továbbra is. Az új, 7000-es szériájú motorra komoly hangsúlyt fektettek, mivel ez szinte hozza a 8000-es széria tudását, de jóval költséghatékonyabb módon.

Természetesen nem csak egy szegmensben erősek, az eSpresso fantázianevű trekking palettájuk szélessége is tisztességes, idénre pedig a megújult, „alacsonypadlós” modellt, az eSpresso City-t tárták a nagyközönség elé.

A magyarországi képviselet központjában, a Merida Concept Store-ban év közben is lehetőséget kínálnak a tesztelésre, szaktanácsadással várják a betérő érdeklődőket.

Lapozható 2019-es katalógus:

A magyar forgalmazó honlapja: http://www.bikefun.eu

Nemzetközi oldal: https://www.merida-bikes.com

A Pedelec Parádén a következő gépek lesznek tesztelhetők:

eOne-Sixty 900 Zöld-fekete

eOne-Twenty 600 Selyem olivazöld

eBig.Nine 800 Selyem zöld-fekete

eSpresso 500 EQ Fényes réz-ezüst

eSpresso 500 EQ Női fényes réz-ezüst

eSpresso 500 EQ Matt fekete-neon sárga

eSpresso City 600 Matt sötétzöld-fényes zöld

Várunk a Pedelec Parádén, ahova érdemes regisztrálni a kedvezményekért!

PP_2019_poszt_banner_300k