Olvasási idő: < 1 perc

Az elektromos túrakerékpárok királya, a német R&M is ott lesz a Pedelec Parádén!

Az 1993-ban megalakult darmstatti cég két mérnökember, Markus Riese & Heiko Müller közös munkájának gyümölcse. Az alapítók még ma is a cégben dolgoznak, melynek fő küldetése, hogy tökéletes elektromos kerékpárokat alkossanak a felhasználóik számára. A RM gépek az ipar legújabb innovációit is tartalmazzák, a legutolsó csavarig is gondosan végiggondolva, hogy a lehető legjobb élményt adják a tulajdonosaiknak. Ezek a gépek sosem lesznek olcsók; a vevő által összeállított egyedi konfigurációban, rendelésre készítik el a kívánt példányt.

Teherkerékpárok

A nálunk még nem elterjedt teherbringák adják a kínálat egy részét. A teherhordó rész 40cm-től 80 cm-ig választható, akár össztelós vázzal is. A célnak megfelelően többféle felépítményből választhatunk; a mi nagy kedvencünk a három gyereküléssel felszerelt verzió. A gépek akár 1000Wh-ás akkuval és 45 km/h-ás végsebességű motorral is rendelhetők.


Össztelós túragépek

A kínálat legdrágább darabjai az össztelós túrakerékpárok. A férfi vázas Delite és az alacsony átlépős Homage is szabadon konfigurálható; kérhetjük akár elektromos Rohloff agyváltóval, ABS-szel, szíjhajtással, 45 km/h-ás tempóval vagy mobiltelefonos Cobi vezérléssel.

A RM koncepciójának alapvető része a biztonságos közlekedés. A bicajokat természetesen erre is felkészítették:

Katalógus

A teljes választékot az alábbi lapozható katalógusban találod:


A kerékpárok forgalmazója az ebikeshop.hu. A Pedelec Parádén ezeket a gépeket csodálhatod majd meg.
Várunk a Pedelec Parádén, ahova érdemes regisztrálni a kedvezményekért!