Olvasási idő: 2 perc

A Pedelec Parádé – vagyis az elektromos rásegítéses kerékpárokat bemutató rendezvény – április 13-án és 14-én kerül megrendezésre, és a K2 Kerékpárüzlet jóvoltából Scott kerékpárokat is bemutat az érdeklődőknek, sőt, a legjobb bringákat ki is lehet próbálni!

A Törökbálinti rendezvény (koordinátákért kattints ide) mindkét napon 10-től 19 óráig lesz nyitva, és a pedelecek között már megtekintheted a K2 Kerékpárüzletbe frissen érkező 2019-es modelleket. Az egész évben működő tesztflottánkból is kivisszük a legizgalmasabb bringákat, a Scott E-Genius 700 Plus Tuned modelleket M és L méretekben!

A Scott több sportágban is kínál felszereléseket a versenyzéstől a szabadidős célokig, a kerékpározásban napjaink legjobb mountain bike versenyzői, a férfi olimpiai és világbajnok Nino Schurter, valamint a női világbajnok Kate Courtney is a gyári csapat tagja, az országúti profi csapat, a Mitchelton-Scott profijai pedig a leggyorsabbak az óra ellen. Fejlesztésekben mindig a világ előtt járnak, a sportsikerek is folyamatosan bizonyítják ezt.

Az all-mountain bringák világában komoly teret hódítottak az utóbbi években a „pluszos” kerékméretű, azaz a 2,8-3″-es, ballonos gumival szerelt gépek, nem véletlenül. Az elmúlt évek „nagy bumm”-ját pedig az elektromos rásegítéses – pedelec – kerékpárok elterjedése jelentette a kerékpáriparban. Az E-Genius és Strike modellek a két fejlesztési irányt egyesítik zseniális kerékpárokban, melyekről nehéz beszélni, jobb élőben látni, vagy még inkább kipróbálni őket, és a K2 Kerékpárüzlet jóvoltából ezt megteheted!

A Pedelec Parádé ideje alatt kipróbálható Scott e-bike-ok:

Scott E-Genius Tuned

A Pedelec Parádé ideje alatt megtekinthető Scott e-bike-ok:

Scott Genius Eride 720

Scott Strike Eride 730

Scott Strike Eride 920

Scott Sub Tour Eride 10 Lady

Scott Sub Tour Eride 10 Men

Várunk a Pedelec Parádén, ahova érdemes regisztrálni a kedvezményekért!