Olvasási idő: 2 perc

Magyar gyártóként, 32 évvel a hátuk mögött azt hiszem mondhatjuk, hogy van tapasztalatuk a bringákkal és értenek a hazai vásárlók nyelvén. Nem köteleződtek el szigorúan egy réteg, vagy szakág mellett, a céluk az, hogy széles tömegeket tudjanak elérhető áru, minőségi kerékpárra ültetni, legyen szó munkába, vagy iskolába ingázókról, kirándulókról, több napos túrára indulókról, vagy hobbi sportolókról. A pedelec kerékpárjaik is ezt a szemléletet képviselik: pénztárcabarát megoldást kínálnak azoknak, akik szeretnének belekóstolni az E-mobilitásba.

Zagon E-Trekking
Legsikeresebb trekking modelljük még egy fokkal kedvezőbb áron, új köntösben. A Zagon tökéletes partner a hétköznapi ingázásra, vagy a hétvégi kirándulásokra. Kényelmes üléspozíció, a női kivitelnél kimondottan alacsony átlépési magassággal, így azoknak is jó választás, akik már nem pattannak olyan ruganyosan a nyeregbe, vagy csak szeretik a kényelmet. Az MXUS elektromos hajtás rántás nélkül indít, mégis erőteljesen gyorsít és meglepően nagy hatótávot biztosít. A rásegítés 3 fokozatban szabályozható. A LED-es kijelzőn nyomon követhetjük az akku töltöttségét és a rásegítési fokozatot. Akkuról táplált hátsó és elemes első lámpa segít látni és látszani. A séta-asszisztens mód segít, ha valahol fel kell tolnunk a bringát, akár csomagokkal megrakva. Maximális teljesítménye 240W, nyomatéka 30 Nm, az akku kapacitása 11 Ah, amivel legfeljebb 65 km tehető meg.

Ár tekintetében az egyik legkedvezőbb az elektromos piacon, hiszen ajánlott fogyasztói ára mindössze 265900 Forint!

Zagon E-City
A trekking modell kistestvére azoknak, akik nem érzik biztonságosnak a nagy kerekeket. A 26-os kerékméretű City könnyebben kezelhető, fordulékonyabb. Tulajdonságai egyébként teljesen megegyeznek a fentebb tárgyalt E-Trekking modellel.
Menton
Jól bevált középmotoros trekkingjük már évek óta a piacon van. A Shimano STEPS hajtása garancia arra, hogy minden kilométer élmény legyen. Ennél a középkategóriás modellnél az egyensúly megtalálása volt a hatékonyság és a komfort között. A rásegítés 3 fokozatban szabályozható: ECO/NORM/HIGH. A kis fogyasztású LCD kijelzőn nyomon követhetjük a fontosabb adatokat, s ha már kevés az energia, ennek megfelelően választhatjuk ki, melyik az a fokozat, amivel még eljutunk a célunkig. Természetesen kijelzi a sebességet, megtett utat és innen vezérelhető a világítás is. Rendelkezik séta-asszisztenssel, gombnyomásra önjáróvá válik. Maximális teljesítménye 250W, nyomatéka 50 Nm, az akku kapacitása 11,6 Ah, amivel legfeljebb 125 km tehető meg (gyári adat, ideális körülmények között, ECO módban).
Menton Nexus
Dedikáltan városi felhasználásra. Aki tudja, hogy kimondottan közlekedésre, rövidebb utakra választ pedelecet, annak nincs szüksége széles áttételtartományra, sportosabb nyeregre, üléspozícióra. A Menton család városi modellje egy gondozásmentes Shimano agyváltót kapott, széles, komfortos nyerget és kizárólag alacsony átlépésű, női vázas kivitelben kapható. A motorra vonatkozó jellemzők már bemutatásra kerültek a Menton modellnél.
E650B
Máig a legerősebb modelljük, de a nála sokkal drágább gépek ellenében is sikerrel veheti fel a küzdelmet motorteljesítmény tekintetében, viszont töredék áron.  Felszereltsége a hétvégi hobbi terepezőket célozza. A Bafang MAX középmotoros hajtás öt fokozatban szabályozható, a két legnagyobban tekintélyes nyomatékot ad le, ami gyakorlatilag a legmeredekebb emelkedőket is leküzdhetővé teszi. Maximális teljesítménye 250W, nyomatéka 80 Nm, az akku kapacitása 10,4 Ah, amivel legfeljebb 60 km tehető meg.
A leírásban szereplő kerékpárok mindegyike tesztelhető lesz a Pedelec Parádén. A következő modellekből férfi ÉS női változatot is kiállítanak:

  • Neuzer Menton trekking
  • Neuzer E-trekking Zagon

A teljes kínálat itt tekinthető meg online!

Lapozz bele az e-katalógusunkba is:


Elérhetőség:

Weboldal: www.neuzer.hu

Facebook: https://www.facebook.com/neuzerbike/

Instagram: https://www.instagram.com/neuzer.bike.hungary/

 

Várunk a Pedelec Parádén, ahova érdemes regisztrálni a kedvezményekért!