Olvasási idő: 2 perc

A Ducati nevet minden motoros ismeri. De tudtátok, hogy ilyen néven elektromos bringák is futnak az utakon?

Az olasz Italwin kapta meg a márkanév felhasználási jogát, így három gyönyörű bringát forgalmazhatnak a patinás motorgyártó logójával.

Különösen szimpatikus a honlapjukon található ismertető: „Az elektromos kerékpár nem helyettesíti a hagyományos kerékpárokat, sokkal inkább brilliáns alternatívát nyújt rövid és közepes távolságra a motorizált járművek és a tömegközlekedés mellé. Gyors mozgást tesz lehetővé, nem kötik idő és útvonal korlátok, nincs káros kibocsátása, használhatjuk vele a kerékpárutakat, behajthatunk forgalomban korlátozott területekre, nincsenek biztosítási költségek, nem kell bukósisakot viselni és az üzemeltetési költségek is elenyészők.” 🙂

Az elektromos rásegítő rendszerük 250W-os optikai sebességszenzorral vagy nyomatékszenzorral szerelt, 36V 9Ah Li-os akksikkal táplált. Ezeket a kerékpárokat azonban nem a műszaki adataik alapján szeretjük, hanem a szemet gyönyörködtető, letisztult dizájn és a vérpezsdítő ducatis színek miatt. A kínálatban többféle vázforma, szín és váltó szerepel. Csak ízlelgessük a típus megnevezéseket: Ducati City King, City Queen, City Pearl uomo, City Pearl donna és Cucciolo…. (Kattints a gépekre a nagyításért!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Javaslom, hogy nézzétek meg az alábbi videót melyben a robbanómotoros ős mellett megjelenik a Cucciolo is. 😉

Nos, hogy tetszik? Ez vagy a 1199-es? 😉