Olvasási idő: < 1 perc

A Totalcar.hu és az ebikeshop.hu közös videósorozatának következő részével jelentkezett Sturcz Anti, aki most a megfelelő ebike kiválasztásában segít. Legyen az álmod egy városi vagy egy trekking pedelec, fontos, hogy jól döntést hozz, hiszen (általában) hosszabb időszakra kell megtalálnod kétkerekű társadat. 

Nehéz döntések

Autót sem könnyen választ az ember, ehhez hasonlóan nehéz megfelelő típusú, márkájú, stílusú, árú és méretű ebike-ot találni. Ennek megkönnyítésére Sturcz Anti és a Totalcar.hu stábja a törökbálinti ebikeshop.hu üzletben ismertetik a kerékpárok választásának alapjait, így sokkal magabiztosabban térhetsz be üzleteink egyikébe (vagy könnyebben választhatsz online kínálatunkból).

A méret a lényeg?

Megannyi tényező — például az ebike típusa vagy a megfelelő motor— mellett fontos, hogy neked való, optimális kialakítású kétkerekűt találj. Ehhez elsősorban a testméreteidhez igazított vázméretet kell ismerned, melyet akár online kalkulátorunk segítségével is kiszámolhatsz. Azonban a legbiztosabb, ha hat üzletünk valamelyikében, szakértőink bevonásával, együtt határozzátok meg az ideális méretet. Sőt, innovatív ebikesizerünkkel a hozzád illő kerékpárok ajánlása mellett, a kiválasztott pedelec beállításában is rendelkezésedre állunk. Anti a legújabb videóban a bicaj finomhangolásához is ad pár tanácsot.

Milyen ebike-ra vágysz? 

Biztosan definiáltad már magadban, hogy milyen célra és hol szeretnéd majd használni az elektromos kétkerekűdet — legalábbis nagyon reméljük! Akár városi kerékpár, akár egy hosszú túrára is praktikus trekking pedelec, vagy egy kemény terepekre szánt elektromos monti a vágyad, mindegyik típus tulajdonságaiból ízelítőt kaphatsz, ráadásul a videóban arra is fény derül, hogy mi a különbség a tekerési élményben.

 

Újabb epizódokért kövesd az ebikeshop.hu YouTube csatornáját és a lejátszási listánkat!