Olvasási idő: 3 perc

A CUBE széles közönség számára ismert és elismert kerékpárgyártó, melyet 1993-ban alapítottak a bajorországi Waldershofban. A gyár kapuját nagy számú stílusos és strapabíró bringa hagyja el, ezek nagy része a trendeknek megfelelően már az ebike-ok táborát erősíti. A CUBE házon belüli laboratóriuma minden modellt rögtön tesztel, biztosítva, hogy megfelelnek az európai CE-szabványoknál jóval magasabb követelményeknek is.

Saját ötletek, fejlesztések adják az alapját a kerékpártervezésnek, mely már bizonyított, hiszen az évek során a vállalat piacvezetővé vált számos európai országban a közép- és prémium kategóriás hegyi- és országúti kerékpárszegmensben egyaránt. A márka a világ 60 országában működő szakkereskedőkön keresztül érhető el, s mindenhol tapasztalható az a törekvés, hogy minden kerékpárt maximálisan ki lehessen használni. A waldershof-i központban a dedikált mérnöki csapat folyamatosan igyekszik fejleszteni nem csak az alapanyagokat és a konstrukciókat, hanem a gyártáshoz szükséges folyamatokat is.
A félkész bringákat persze nem csak a CUBE mérnökei, de profi bringásai is jól megnyúzzák, s a legkülönbözőbb szituációkban vizsgálják az esetleges fennmaradó hibákat vagy gyenge pontokat. Az eredmény a funkcionalitás, a súly, a merevség és a biztonság kompromisszum nélküli kombinációja.

A kiállításon kipróbálható kerékpárok:

  • 2019 Agree Hybrid C:62 SL Disc
  • 2019 Acid Hybrid One 500 29”
  • 2019 Acid Hybrid PRO 500 29”
  • 2019 Reaction Hybrid PRO 500 27,5”
  • 2019 Elly Cruise Hybrid 400
  • 2017 Elite Hybrid C:62 Race 500 29”
  • 2017 Stereo Hybrid 140 HPA Pro 500 27,5”

 

Némi bemutatás a kiállított darabokból szemezgetve:

Agree Hybrid C:62 – Összeköti a generációkat

A CUBE az egyik első gyártó, aki útjára indította az E-országúti kerékpárokat. Az Agree Hybrid természetesen megosztja az országútis közösséget, de nem tagadhatjuk, hogy a motoros támogatással rendelkező országúti kerékpárnak is megvan a maga célcsoportja, hiszen az országúti sport iránti szenvedély nem szűnik a kor előre haladtával sem. Az Agree Hybrid nagyon könnyű e-bike-nak számít a mindössze kb. 14 kg. súlyával, s lehetővé teszi, hogy az egészségügyi korlátozásokkal rendelkezők, vagy a korosabb sport rajongók is hódolhassanak szenvedélyüknek. A motor és az akkumulátor a müncheni Fazua cégtől származik, s eltérően más motorgyártóktól, a rendszer 25 km/h fölött teljesen lekapcsol, így nem kell a motor ellenállása ellen dolgozni, a nagyobb kulacs méretű akkumulátor segítségére pedig kb. 55 km hatótávolságig számíthatunk.

Acid Hybrid One 500 29”

Egy monti masszív megjelenését és sokoldalúságát kombinálja egy túra bringa kényelmével. Simulékony, megfizethető, könnyen használható és hamar a mindennapjaid részévé fog válni – egy igazi mindenes Bosch-os e-bike – és trapéz verzió is elérhető belőle, így még a hölgyek is megtalálhatják belőle a megfelelőt. Az erőteljes és megbízható Bosch Active Line Plus motor és akkumulátor elegánsan simul az alumínium vázba, finom, csendes segítséget nyújtva tekeréskor. A város utcáitól a napi ingázáson át a hétvégi felfedező utakig az Acid Hybrid ONE mindenre készen áll.

Elly Cruise Hybrid 400

Az Elly Ride Hybrid a környezetbarát e-mobilitást ötvözi azzal az üdítő, stílusos dizájnnal, amit imádni fogsz: egy Bosch-os e-bike a benned lakó divatdiktátornak. De nem csak a kinézetről van szó, hiszen minden az Elly minden részlete a biztonságosabb, könnyebb irányíthatóságot szolgálja. Az alacsony átlépési magasságú verzió kényelmes üléspozíciót biztosít elegáns vonalakkal, így tökéletes a mindennapi használatra. Az erőteljes integrált csomagtartóval és azzal a megnyugtató tudattal, hogy a CUBE minden csalhatatlan minőségi és biztonsági tesztjének megfelelt, ez a sokoldalú bringa tökéletesen illeni fog a dolgos hétköznapjaidba. Garantáltan mosolyt varázsol az arcodra, bármelyik színt is választod.

Stereo Hybrid 140 HPA Pro 500 27,5”

Jól látszik, hogy a CUBE semmit nem bíz a véletlenre, tiszteletét teszi nagyjából az összes területen, amin a kerékpárgyártásban csak lehet. Megtisztelő figyelmedért még egy jutalom videót is bedobunk a végére, ezzel téve még kívánatosabbá a gyártó E-szegmensét:

Magyar honlap: http://cube-bikes.hu

Nemzetközi honlap: https://www.cube.eu/cube-bikes/

 

Várunk a Pedelec Parádén, ahova érdemes regisztrálni a kedvezményekért!