Olvasási idő: 2 perc

A piacon nagyon sok féle kerékpárszállító versenyez egészen az olcsó, szinte használhatatlan daraboktól, a profi minőségű, megmunkálású és használhatóságú modellekig. Az Uebler prémium gyártmányai természetesen az utóbbi kategóriába tartoznak, tisztességes német iparosmunka mindegyik, amelyek alkalmasak pedelec kerékpárok biztoságos szállítására is.


Vegyük szemügyre mit is kínálnak általánosságban az Uebler szállítói.
Univerzális illesztés: minden típusú vonóhoroghoz megfelelnek
Lopásvédelem: a szállítók zárhatóak, csakúgy mint minden egyes kerékpár távtartója.
Védelem: komoly és tesztelt rozsda elleni védelem
Lehajtható: az X, P és i- termékcsalád tagjai akár 3 kerékpárral is egyszerűen lehajthatók, így hozzáférve az autó csomagteréhez.
Bővített garancia: 3 év garancia minden eszközre
Felhasználóbarát kialakítás: egyszerű és intuitív használat
Könnyű súly: a minőségi anyaghasználat miatt a legkönnyebb szállítók egyike
Helytakarékos: egyedi rendszerények köszönhetően rendkívül kis méretűre összecsukható
Nagy teherbírás: sínenként akár 30kg cipelésére is alkalmas
Autoipari tapasztalat: az Uebler prémium autógyártók fejlesztési és kereskedelmi partnre több, mint 50 éve
Néhány modell kiegészítő parkolást könnyítő szenzorokkal van szerelve, mellyel gyerekjáték a tolatás.
Gondoljunk csak bele, a kerékpárszállítón megspórolt összeg, vagy az esetleges baleset költségei fogják jobban terhelni pénztárcánkat? Érdemes 50-100 ezer fortint különbözetet sajnálni, mint inkább új kerékpárra költeni a többszörösét? A válasz a legtöbbek fejében nemleges lesz és ekkor még nem is beszéltünk a plusz kényelmi szolgáltatásokról, amit egy jól kialakított hordozóeszköz nyújt. Vagyis ebben az esetben igaz a frázis, miszerint az olcsó ár okozta öröm sokkal rövidebb, mint a használat során elszenvedett bosszúságok sora.
Az egyik legsikereseb modell, az i21, mely két kerékpár szállítására alkalmas, rangos külföldi szaklapokban 6 tesztgyőzelmet zsebelt be. Nem is csoda, hiszen igen ötletes, parányi helyre hajtogatható, kezelése pedig a család egyik tagjának sem okozhat kellemetlen perceket. Az iQ zár miatt csak vízszintesen feltoljuk a vonóhorogra, lehajtjuk, és készen is vagyunk a felszereléssel.

Ikertestvére, az i31, mely kialkaításában megegyezik, de három bicaj szállítható vele. Természetesen mindkét típus ebike kompatibilis.

Ha nagyra nőtt a családi létszám, akkor bizony sok a kerékpár is. Erre a “problémára” kínál megoldást az F42 modell, mely négy kerékpár betonbiztos tartását garantálja számunkra. Cserébe egy funkció hiányát el kell viselnünk, mert sajnos az F család egyike sem hajtható le, de szerencsére össze igen.

A gyártó nem ücsörög a babérjain, ugyanis a városi igényeknek megfelelően belevágott az eRoller-bizniszbe is. Több modell érkezett a kínálatba, de a kiállításon a Si.o K1.1 típussal ismerkedhet meg a nagyérdemű, amely mindössze 8.8kg súlyú, kicsi, gyors, és maximálisan alkalmazkodik a városi körülményekhez. 250W névleges teljesítményű motorja és 10,4Ah akkumulátora 20-25 km megtételére alkalmas, végsebessége pedig 20 km/h magasságában alakul. A szakmában nagyobb névnek számító Xiaomi is elismerően nyilatkozott az apróságról, ami nagy szónak számít az elismerések között.

A cikkben bemutatott modellek mindegyike megtekinthető lesz a Pedelec Parádén.
A forgalmazó honlapja: http://www.uebler.hu
Facebook oldala: https://www.facebook.com/UeblerPremiumKerekparszallito/

Várunk a Pedelec Parádén, ahova érdemes regisztrálni a kedvezményekért!
PP_2019_poszt_banner_300k