Olvasási idő: 2 perc

Környezetbarát, gazdaságos és gyors megoldások a közlekedésben, az emelkedők vagy hosszabb túrák többé már nem jelentenek akadályt! Az Ultimate Ebike termékei között van városi, városi összecsukható, fatbike, teherszállító ebike, roller, mountain bike, robogó és motor is.

A cég 2014-es alapítása óta cél, hogy segítsenek az embereknek alternatív, zöldebb és reform megoldásokat találni a közlekedésben. Az elmúlt évek alatt sok újdonságot és innovatív megoldást tudtak bemutatni az érdeklődőknek. Jelenleg egy új, nagyobb és minden igényt kiszolgáló, akadálymentesített bemutatóteremben várják az elektromos járművekkel ismerkedni vágyókat a Budapest. 1066. Ó utca 6/B szám alatt. Itt plusz szolgáltatásként saját márkafüggetlen szakszervizük minden javítási feladatot helyben tud orvosolni.
2019-es évben új típusú kerékpárokkal és rollerekkel készülünk vásárlóinknak. Forgalmazott termékeik között nem csak saját márkákat, de ismert, nagy neveket is köszönthet a nagyközönség, mint az olasz Lambretta elektromos kerékpár vagy a NIU elektromos robogók.

A Tesztnapon az összes kiállított járművek közül 18 db-ot tudsz majd kipróbálni:

Kerékpárok

1 db – Swan 28″ 350W női városi
1 db – City 250W összecsukható (folding bike)
1 db – Mirage 28″ 250W városi női
1 db – Fatbike 26″ 350W
1 db – Raid 27,5″ 350W Mountain bike unisex
1 db – City mini 250W összecsukható kerékpár
1 db – Lawyer 28″ 250W városi férfi
1db – Camping 250W összecsukható kerékpár
1db – Fox 250W kerékpár
1db – Mouse 250W  összecsukható kerékpár

Rollerek

1 db – E-Twow Booster 500W elektromos roller
1 db – Raven 2x700W elektromos roller
1db – Ripper 1200W elektromos roller
1 db – Forca 2000W elektromos roller
1 db – Double Pro 2x1200W elektromos roller
1 db – Flat 250W elektromos roller
1 db – Hanbond+ 500W elektromos roller
1 db – Stripe 600W elektromos roller

 

Néhány érdekesebb modell bemutása, amikkel találkozhatsz az Ultimate e-bike sátránál:

Ultimate Fox
Z és Alfa generációt megcélozva fejlesztették ki ezt a kompakt, elektromos biciklit. 250W-os motorteljesítmény garantálja, hogy felvegyék a versenyt a „nagyokkal”. Közel 30-40 Km távolság megtehető vele, könnyedén lehet tekerni, így biztosítva az egészséges testmozgást. Kis mérete miatt könnyen szállítható, de akár még egy szekrényben is elfér. Led lámpa gondoskodik a biztonságos közlekedésről az esti órákban is. Állítható ülésmagassága miatt, akár felnőttek is használni tudják.

Ultimate Raid
Ezen termékcsalád darabjai arra lettek tervezve, hogy legyőzzék az akadályokat a kátyúktól kezdve az erdős utakig. Mind felszereltségben, mind küllemében kívánja, hogy rendesen megmozgassuk és uralmunk alá hajtsuk azokat az “utakat”, ahol még más nem járt. Bírja a gyűrődést, nem számít neki, ha be kell piszkolnia magát, egyetlen dolgot tart maga előtt, az pedig az, hogy a terepviszonyoktól függetlenül, élvezettel fedezz fel eddig ismeretlen ösvényeket.
Elektromos rollerek
A rollerek eddig a gyerekek játékszerei voltak. Ismerjétek meg az Ultimate elektromos rollereket, amik garantáltan újradefiniálják nemcsak a rollerekről kialakult képet, hanem magát a közlekedést is egy új szintre emelik. Gyorsabban és könnyebben eljuthatsz a célodhoz mint bármikor gondoltad!
Weboldal (és webshop ): www.ultimate-ebike.com

Facebook elérhetőség: https://www.facebook.com/ultimateebike/?ref=bookmarks

 

Várunk a Pedelec Parádén, ahova érdemes regisztrálni a kedvezményekért!